Tip: Vând societate/afacere Regiune: Alte tari Sector industrial: Construcţii Limită valoare: 0 - 2.000 EUR
0 zile rămase
66 Vizualizări

Vand afacere la cheie cu profit anual

Vand societate comerciala 100% cu capital romanesc activitatea principala al societatii este constructii speciale mai exact constructii saline artificiale de suprafata, saune, hamam, bai tematice. Societatea in prezent detine toate avizarile si autorizarile aferente acestei domeniu de activitate. Tot aici mentionez faptul ca in prezent avem o echipa calificata in domeniul nostru de activitate o echipa formata din 5 persoane toate fiind instruite si calificate. Dupa fiecare angajat al societatii conform unui program european ce am castigat recent societatea incaseaza 2250 ron lunar/angajat plus indemnizatiile catre stat sunt deduse in proportie de 100% de fonduri europene, deci practic fiecare angajat primeste salariul de la uniunea europeana In prezent avem contracte incheiate in valoare de 60000 euro lucrari ce urmeaza sa fie executate si contracte in valoare de 40000 euro ce urmeaza sa fie semnate. Societatea detine prima pozitie pe toate siteurile de anunturi optimizare maxima SEO web page si un angajat care se ocupa exclusiv de promovare a lucrarilor realizate pana in prezent.
Mentionez faptul ca societatea are toate impozitele la zii deci nu are datorii fata de stat sau furnizor Ca si profitabilitate societatea este una foarte profitabila deoarece forta de lucru este gratis respectiv materiile prime sunt achizitionate de la producatorii din intreaga Europa.
Din punct de vedere administrativ ce se pot dovedii si prin documente societatea este una complet sanatoasa fara a fii ascuns orice mici detalii pentru a dovedii acest lucru ca si administrator al societatii am sa raman in societate si am sa invati pas cu pas noul proprietar administrator toate cele pana cand se considera apt de a prelua compania in intregime si a administra cu succes.

Sandor Jozsef
0748 755 377Luaţi legătura cu utilizatorul care a publicat anunţul!
Nu doresc să caut Caută orice!