Tip: Altele … Regiune: Alte tari Sector industrial: Turism / Ind. ospitalieră Limită valoare: 0 - 2.000 EUR
0 zile rămase
133 Vizualizări

HOTEL DE VANZARE - Braila

Hotelul are clasificare de 3*. Hotelul este format din P+3 etaje, subsolul este tehnic si are o suprafata desfasurata de 3274,43 mp. Exista parcare exterioara si interioara (in curtea hotelului) monitorizate video si lift pentru cele 3 etaje. Hotelul are 76 camere: 7 apartamente, 11 camere matrimoniale si 58 camere duble. Exista 2 sali de conferinta: - sala mare - 80 locuri si sala mica - 40 locuri. Sunt 2 restaurante cu bucatarie proprie, un restaurant cu o capacitate de 120 locuri si unul cu 80 locuri. Fiecare camera are baie proprie, internet wireless si este dotata cu geamuri termopan, TV plasma, aer conditionat, frigidere, mobilier nou si modern. Incalzirea este asigurata de 2 centrale. De asemenea, hotelul este utilat si cu un generator care, in caz de probleme ale furnizarii cu energie electrica de catre furnizor, poate asigura energia necesara bunei desfasurarii a activitatii. Serviciile sunt asigurate de catre cei 30 angajati ai hotelului.
Acest hotel face parte din mostenirea dobandita in urma decesului sotului meu care se ocupa de intreaga afacere. Am reusit timp de 7 ani sa administrez acest hotel, am avut si rezultate bune, dar si rezultate mai putin bune, insa nu am renuntat. As mai fi continuat, dar avand si o varsta destul de inaintata si copiii stabiliti in SUA, intentionez sa il vand si sa ma retrag langa ei.
Nu doresc sa vand afacerea, vreau sa vand doar hotelul. In momentul de fata hotelul functioneaza si grila angajatilor este completa.
0738 772 267Luaţi legătura cu utilizatorul care a publicat anunţul!
Nu doresc să caut Caută orice!