Intrebari frecvente

Descrierea funcţionării programului: 

Înregistrare 

Paşii înregistrării sunt următoarele: 

     -  Pentru a răspunde la un anunţ pe pagină, ca persoană fizică, ajunge să vă înregistraţi, înseraţi numele şi adresa e-mail, acceptaţi Condiţiile de utilizare şi răspundeţi la codul anti-spam. 
     -  Pentru a răspunde la un anunţ pe pagină, ca persoană juridică, ajunge să vă înregistraţi, înseraţi denumirea societăţii, adresa e-mail, acceptaţi Condiţiile de utilizare şi răspundeţi la codul anti-spam. 
     -  Înregistrarea se încheie cu apăsarea butonului „Înregistrare”. 
     -  După încheierea înregistrării, programul îţi va trimite un mesaj, în adresa de e-mail specificat, indicând parola şi link-ul cu care puteţi intra pe pagină. După accesare paginii cu ajutorul linkului primit, programul va finaliza înregistrarea Dvs.      
     -  În cazul în care aţi dori să vă schimbaţi parola trimisă de noi, o puteţi face, urmărind paşi de mai jos: 
          o   Dacă aţi intrat pe pagină cu ajutorul linkului primit, puteţi schimba parola prin completarea ferestrelor „Parolă veche”(cea primită de la noi) şi „Parolă nouă”, după care Confirmaţi. 
          o   Dacă aţi intrat pe pagină cu ajutorul parolei primite, o puteţi face apăsând pe numele de utilizator cu care v-aţi înregistrat.   

Publicare anunţ 

     -  Dacă doriţi să publicaţi un anunţ, ca persoană fizică, trebuie să completaţi datele de mai jos: 
        o   Nume 
        o  Adresa e-mail 
        o  Număr de telefon 
        o  Adresă de facturare 
 
     -  Dacă doriţi să faceţi o publicaţie ca societate:
 
        o  Denumirea societăţii 
        o  Adresa e-mail 
        o  Număr de telefon 
        o  Adresă de facturare 
        o  Cod fiscale sau 
        o  Nr.ord registru com./an 

Înainte de a publica anunţul vă rugăm să citiţi atent Condiţiile de utilizare, pentru că anunţurile care nu corespund cu condiţiile şi regulile de utilizare, vor fi şterse imediat de moderatorul nostru! 

Dat fiind că dispunem de un sistem propriu de expediere mesaje electronice, vă rugăm, pentru binele Dv. să nu includeţi în anunţ, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon! În acest fel dorim să vă protejăm de spamuri, escrocherii şi persoane cu rea intenţie! În caz contrar moderatorul nostru va modifica anunţul, în conformitate cu Condiţiile de utilizare! În aceste cazuri vă vom trimite în mail un aviz de modificare sau ştergere a anunţului. 

Pentru a publica un anunţ apăsaţi pe tasta „Publicare anunţ”. 

Paşii publicării: 

1.  Alegeţi din meniul vertical tipul anunţului pe care doriţi s-o publicaţi (ex. Caut investitor, Caut imobil comercial), şi sectorul industrial (ex. Energetică, Sănătate, etc.), eventual şi perioada de recuperare anuală. Alegerea tipului şi a sectorului industrial sunt obligatorii, a perioadei de recuperare nu, dar este recomandată pentru o mai mare eficienţă. După completarea textului, alegeţi modul publicării,adică anunţ normal sau anunţ promovat. Dacă alegeţi anunţul promovat, anunţul va apărea fie pe pagina principală, fie între primii din categoria aleasă. În acest caz publicarea este mai eficientă. Puteţi alege între abonamente de 30, 60 şi 90 de zile. 
Programul va aproba trecerea la următorul pas numai după alegerea modului de publicare!   

2.  Introducere anunţ. Pentru „Regiune” alegeţi regiunea pentru care este valabilă anunţul, sau alegeţi „Toate regiunile”. Pentru „Limită valoare” alegeţi valorile între care se află afacerea oferită de tine. Pe pagina principală şi pe lista anunţurilor va apărea doar titlul anunţului. De ex. „Caut partener pentru realizarea uni brevet de invenție în sectorul energetic” sau „Caut partener pentru dezvoltarea afacerii legate de o cafenea prosperă în Bucureşti”. Titlul nu poate fi mai lung de 70 caractere. 
În „Descriere” se pot introduce detaliile anunţului. 
Textul nu poate fi mai lung de 2000 caractere.   

3.  Aveţi posibilitatea de a publica anunţul (pentru 20% din preţul ţării iniţiale) pe paginile noastre adresate oamenilor de afaceri din alte ţări. În acest mod anunţul Dvs. va deveni internaţional, şi va putea fi vizionat de mai mulţi parteneri potenţiali. 
Pentru a publica anunţul în alte ţări trebuie să urmăriţi următorii paşi: 
     o   Din meniul vertical alegeţi ţara dorită; 
     o  După alegerea ţării, trebuie să completaţi din nou titlul şi textul anunţului. Pentru o mai mare eficienţă trebuie să traduceţi textul anunţului în limba engleză sau în limba oficială a ţării dorite. 

Dacă doriţi, puteţi cere traducerea textului de la partenerii noştri traducători.
Birou de traduceri: traduceriaurora.blogspot.com 

 Vă atragem atenţia, că în momentul publicării ar fi bine să aveţi traducerile gata pregătite!! 
     o  După alegerea ţării, tipul şi sectorul anunţului nu pot fi schimbate, regiunea va fi schimbată în mod automat în „Alte ţări”. 
     o  Puteţi alege ţările, în care doriţi să publicaţi anunţul” una câte una.   

4.   Finalizaţi publicare ofertei! Vă oferim posibilitatea de a încărca fotografi, care vor apare pe pagina principală deasupra titlului publicaţiei. Încărcarea fotografiilor va creşte cu siguranţă numărul vizualizărilor. În cazul în care dimensiunile fotografiei nu corespund (sunt micuţe), programul le va adapta în mijlocul spaţiului rezervat pentru imagini.   

5.   Alegeţi modalitatea de plată! În fereastra, pe care o vedeţi în dreapta, programul vă calculează contravaloarea publicaţiilor. 
Plata poate fi efectuată prin: 

     -  Paypal 
        o  Acest serviciu vă oferă posibilitatea:  de a plăti cu contul Paypal sau cu cartea de credit. În cazul în care alegeţi această modalitate de plată, anunţul va fi activat automat de program, şi va apărea imediat pe pagina principală. 

      -   Transfer bancar 
        o  După înregistrarea anunţului veţi primi un cod, care trebuie să fie menţionat pe „Note/Menţiuni”-le transferului. (Vă atragem atenţia să luaţi în calcul şi durata transferului utilizat în ţara noastră sau în alte ţări!). După ce contravaloarea publicării a intrat în conturile noastre, moderatorul va activa anunţul în cel mult 48 de ore (zile lucrătoare). 

În ambele cazuri veţi primi o notificare în e-mail cu privire la activare. 

6.   Puteţi publica anunţul apăsând tasta „Publicare anunţ”  

7.   Pe pagina următoare va apărea anunţul cu o listă, care conţine steagurile ţărilor în care anunţul publicat de Dv. va apărea după activare.   

Întrebări frecvente

Mi-am uitat parola. Ce să fac?
 
În meniul Login, sub tasta cu aceeaşi nume găsiți scris “Aţi uitat parola?”. Programul vă va cere adresa e-mail şi dacă acesta este identică cu cea cu care v-aţi înregistrat, vă va trimite o parolă nouă.     

M-am înregistrat, dar nu am primit mailul cu linkul de activare. Ce să fac?
- Verificaţi spamul. În cazul unor servicii de poştă electronică scrisoarea ajunge cu câteva ore mai târziu. Dacă nu primiți mailul în câteva ore, încercaţi să vă înregistraţi din nou, sau sub meniul “Contact”adresaţi-vă colegilor noştri.   

Ce este de făcut, dacă s-au schimbat datele mele personale?
 
- Când intraţi pe pagină, apăsând pe numele de utilizator, puteţi modifica datele.   

Pot schimba numele de utilizator?
 
- Da. Verificaţi răspunsul de mai sus.   

Pot să schimb adresa de e-mail?
 
- Da. Verificaţi răspunsul de mai sus.   

Cum pot să şterg în mod definitiv contul meu de pe pagină?
 
- În cazul în care vreţi să ştergeţi contul, trebuie să scrieţi moderatorului nostru, sub meniul “Contact”, care vă va șterge.   

Obiectul anunţului meu a fost deja realizat, dar termenul de publicare încă nu a scăzut. Ce să fac? 
În acest caz nu trebuie să faceţi altceva decât să apăsaţi tasta “Anunţ realizat” din partea de jos a paginii anunţului. Programul nu va şterge anunţul, dar va clarifica statutul acestuia. În acest caz nu veţi mai primi solicitări legate de anunţ. 

Ce să fac dacă anunţul meu nu a fost realizat?
În acest caz, alegeţi o nouă perioadă pentru publicare şi apăsaţi pe tasta “Reînnoirea anunţului”.

Există garanţia ca anunţul publicat să fie o ofertă reală? 
- Din timp ce utilizatorul plăteşte pentru a publica anunţul şi îşi înregistrează datele personale, este în interesul lui ca oferta să fie una reală.  

Partenerininvestitii.ro gestionează tranzacţiile financiare între ofertant şi posibili parteneri? 
- Partenerininvestitii.ro asigură spaţiul şi condiţiile pentru publicarea ofertelor, pe plan intern şi internaţional. Cu ajutorul paginii, posibilii parteneri se pun de acord între ei, încheie contractul în mod independent de Partenerininvestitii. Pagina nu cere renumeraţie sau extra taxe pentru contractele încheiate cu succes.   

Pot modifica textul anunţului?
 
- Da. În meniul “Anunţurile mele” trebuie să alegeţi anunţul pe care vreţi să-l modificaţi şi să apăsaţi tasta “Modificare”. Vor apărea datele anunţului, titlul şi textul. Dopă modificarea dorită apăsaţi pe “Salvează anunţ”.    

Nu văd anunţuri pe pagină, nici pe ale mele, nici pe ale altor utilizatori …
- Câteva extensii pot influenţa conţinuturile care apar pe pagina noastră. Dacă aţi instalat câteva dintre acestea, încercaţi să le închideţi şi dacă problema persistă, adresaţi-vă moderatorului nostru.   

Care este diferenţa între plata prin PayPal şi plata prin transfer bancar?
 
- În cazul plăţilor efectuate cu PayPal programul va activa anunţul în mod automat, după efectuarea plăţii. În caz de transfer sau plată directă la ghişeul bancar, anunţul va fi activat de moderatorul nostru în termen de 48 de ore (zile lucrătoare) de la intrarea contravalorii în cont.   

Aş vrea să public oferta mea şi oamenilor de afaceri străini, dar nu o pot traduce. 
- Vă oferim ajutor şi în această privinţă. Vă punem la dispoziţie datele de contact şi oferta de preţuri a unui birou de traduceri. Dacă doriţi să utilizaţi serviciile lor, puteţi să-i contactaţi.
Birou de traduceri: 
traduceriaurora.blogspot.com 
O altă posibilitate este să asiguraţi traducerea ofertelor pe cont propriu. 
Notă! Partenerininvestitii.ro nu are de a face cu plata contravalorii serviciilor oferite de biroul de tradueri. Noi v-am oferit doar o posibilitate pentru a facilita publicarea ofertelor în ţările străine!
     

Ce înseamnă “Caut partener de consorţiu”?
- Pe pagina mostră, utilizatorii care propun Proiecte pentru Cercetare şi Inovare, au posibilitatea de a căuta parteneri internaţionali de consorţiu pentru realizarea proiectelor. Toate acestea pot fi în avantajul lor, dacă nu caută investitori de risc, ci vor să-şi realizeze proiectele în intermediul programului Uniunii Europene Horizont 2020. Puteţi să consultaţii detalii legate de programul H2020 în Ghidul de afaceri sau pe pagina oficială (numai în engleză): http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/home.html .

Ce înseamnă “Anunţ promovat”? 
- Anunţul promovat este acel anunţ, care este cel mai evident pentru vizitatori. 
  Anunţul promovat va fi între primii pe pagină sau în categoria în care a fost publicat. - Posibilii clienţi în acest caz vor găsi mai uşor oferta sau investiţia.
- Oferta Dvs. va fi între primi care vor fi vizionate, ceea ce înseamnă mai multe posibilităţi de a încheia un contract.
 

Cum trebuie să efectuez un transfer bancar sau o plată directă pe contul specificat de PArtenerininvestii.ro?
 
- După publicarea anunţului, dacă alegeţi plata prin transfer bancar, pe pagina următoare veţi găsi datele necesare pentru efectuarea transferului. Nu uitaţi să specificaţi pe “Note/Titlul transferului” codul anunţului. După înregistrarea anunţului veţi primi o notificare cu datele bancare şi codul anunţului. Plata prin PayPal poate fi efectuată în orice moment.

Care este garanţia că oferta publicată de mine va apărea pe pagina www.partenerininvestitii.ro şi pe paginile străine? 
- În cazul în care aţi plătit contravaloarea publicaţiei, se încheie un contract online, care ne obligă să activăm anunţul în termen de 48 ore (zile lucrătoare) pe paginile dorite.  

Care sunt ţările în care pot să public oferta mea? 
- În următoarele ţări:
Argentina; Austria; Bulgaria; Chile; Columbia; Spania; Estonia; Germania; Ungaria; Italia; Mexic; Moldova; Olanda; Polonia; Romania; Rusia; Elvetia; Ucraina; Marea Britanie; USA; Venezuela
În aceste ţări avem reprezentant local.

Nu doresc să caut Caută orice!